Phần Mềm

Download Serato Studio 2.0.2 Full | Tạo Beat Cho DJ

Serato Studio là một phần mềm Digital Audio Workstation (DAW) hoàn toàn mới được phát triển cho những người đam mê DJ. Nó giữ lại được bản chất của phần mềm DJ của Serato và đem lại trải nghiệm hoàn hảo cho bất kỳ DJ nào muốn tham gia vào sản xuất âm nhạc. Serato Studio có môi trường làm việc rất thân thiện với người mới bắt đầu và là một công cụ tuyệt vời để giúp những nhà sản xuất chuyên nghiệp thực hiện ý tưởng của mình nhanh chóng.

Download Serato Studio 2.0.2 Full | Tạo Beat Cho DJ

Serato Sample và Serato DJ đã được tích hợp vào một công cụ sản xuất âm nhạc đáng gờm. Bạn có bao giờ cảm thấy kỹ năng DJ của mình không thể chuyển sang sản xuất âm nhạc? Bạn có muốn tạo ra chỉnh sửa và các bản nhạc giống như việc trộn nhạc? Serato Studio là ứng dụng sản xuất âm nhạc mới của Serato, và với nó, họ hy vọng giải quyết những vấn đề này. Nó được quảng cáo là một nền tảng có “các tính năng sản xuất mạnh mẽ với luồng công việc phong cách DJ”.

Download Serato Studio 2.0.2 Full | Tạo Beat Cho DJ

Tính năng:

 1. Make Beats: Get inspired with over 300 pre-made drum patterns across a range of different genres.
 2. High Quality FX: Tweak your beats using over 30 built-in FX presets that will feel instantly familiar to DJs.
 3. DJ Style Library: Access your entire Serato DJ library with crates, cue points, BPM and key information.
 4. Serato Colored Waveforms? – See your audio and MIDI sequences in Serato’s famous colored waveforms.
 5. Works with DJ hardware: Studio works with a range of DJ controllers and mixers, as well as MIDI controllers, or just your laptop.
 6. Master Key and BPM: Let the project key automatically update as you start making your beat. Adjust the BPM to extremes with world-class Pitch ‘n Time stretching
 7. Quality Content Built In: Studio comes with a huge amount of built-in drum kits, instruments, audio loops and samples, with frequent content updates for subscribers.
 8. DJ-style mixing? – Mix your sounds using a familiar DJ channel mixing strip, with dedicated gain, EQs, filters and more.
 9. Simple Sequencer: Get creative with your drum patterns using the simple and easy-to-use 808-style step sequencer
 10. Play in Key: Play any instrument or plugin in key, without knowing music theory.

Buy Serato Studio Full

Shares:
Download Serato Studio 2.0.2 Pre-activated
 • Tutorial
 • Download
 • Attention
Password File: fxtub.com

Comment Here: